Urios logo

U treedt op als curator

De rechter-commissaris heeft u aangewezen als curator. En u dient nu uw tijdlijsten en salarisverzoeken netjes volgens de Recofa richtlijnen aan te leveren. Urios maakt het u makkelijk en genereert voor uw de tijdregistratieverslagen en salarisverzoeken.

Insolventies

In Urios voert u in de basis alle dossiers op dezelfde manier in; Een dossiernaam en nummer zijn de enige twee verplichte velden. Andere gegevens ten behoeve van het dossier kunt u ten alle tijden op een ander moment invoeren of alsnog aanpassen. Een Insolventiedossier aanmaken is dus net zo simpel als ieder ander dossier. U vinkt aan dat het om een Insolventiedossier gaat, en Urios biedt u daarna alle functionalteiten en velden die nodig zijn om dit dossier op de juiste manier in te voeren. 

Bij het invoeren van de gewerkte uren in uw Insolventiedossier geeft u direct de tijdschrijfgroep op. De benodigde tijdregistratieverslagen per tijdschrijfgroep heeft u met twee muisklikken gemaakt. Ook de rapporten Verzoek voorschot op salaris, Onderhanden werk en Gewerkte uren in faillisementen stelt u net zo snel op. Alle raporten voldoen uiteraard aan de gestelde Recofa-richtlijnen en wetsveranderingen en/of wijzigingen aangaande faillisementen worden direct doorgevoerd in Urios.