5/5

5/5 sterren op Google

Zoek
Sluit dit zoekvak.

DMSforLegal

DMSforLegal Urios

Met Urios kunt u documenten en e-mails beheren en genereren, maar het is geen volledig Document Management Systeem: iets wat DMSforLegal wel is. Met deze koppeling beheert u gemakkelijk documenten en e-mails vanuit Urios via uw DMSforLegal-omgeving.

✓ Beter overzicht. Dossiers staan op één centrale plek en zijn toegankelijk vanaf verschillende werkplekken.
✓ Bespaar tijd. Beheer al uw documenten en e-mails vanuit één programma.
✓ Verhoog productiviteit. Bereik zoveel mogelijk met zo min mogelijk klikken. 

Alles op één centrale plek

Wanneer u in Urios een nieuw dossier aanmaakt, wordt automatisch een dossiermap gegenereerd in de Microsoft SharePoint-omgeving van DMSforLegal. Deze is gekoppeld met Urios. Alle documentatie die u vervolgens vanuit Urios genereert via Word-modellen wordt direct in de betreffende dossiermap opgeslagen. Zo vindt u altijd al uw brieven, stukken en overige bestanden eenvoudig terug, ook vanuit Urios. Daarnaast kunt u vanuit Outlook direct e-mails opslaan in de gewenste dossiermap.

Urios biedt standaard diverse functionaliteiten voor het beheren van al uw bestanden in uw dossier. Voor sommige kantoren zijn de functionaliteiten die Urios hierin kan bieden echter niet voldoende.

De koppeling met DMSforLegal zorgt daarom voor een aantal aanvullende functies omtrent het beheren van documenten en e-mails. Altijd met als doel uw werkprocessen nog overzichtelijker en beheersbaarder te maken.

Module Documentenbeheer

Om de DMSforLegal-koppeling te kunnen gebruiken heeft u de module Documentenbeheer nodig. Deze module is onderdeel van Urios Plus. U kunt deze module ook los afnemen boven op Urios Standaard.

SharePoint Urios

SharePoint

Outlook Urios

Outlook

Word Urios

Word

Zelf ervaren hoe eenvoudig het werkt?
Probeer Urios 30 dagen gratis!

Vraag een proeflicentie aan en probeer Urios 30 dagen geheel gratis en vrijblijvend.
Belt of mailt u liever? Neem dan gerust contact met ons op via 072 512 22 05 of info@urios.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.