5/5

5/5 sterren op Google

Zoek
Sluit dit zoekvak.

SecuMailer

SecuMailer Urios

Wilt u Veilig Mailen – conform de geldende NEN-norm NTA 7516 – met de Rechtspraak, uw cliënten en andere partijen? Dan kunt u gebruikmaken van de koppeling die Urios biedt met SecuMailer.

✓ Veilig. Gegarandeerd veilig uw e-mails uitsturen vanuit Urios of Outlook, conform de NEN-norm en AVG-wetgeving.
✓ Makkelijk. Geen extra handelingen nodig bij het uitsturen van uw e-mails. U mailt gewoon zoals u gewend bent.
✓ Met tweestapsverificatie. Ter verificatie kunt u optioneel het 06-nummer van de ontvanger toevoegen aan de e-mail, zodat u zeker weet dat uw e-mailbericht alleen bij de beoogde ontvanger terecht komt.

Wat is Veilig Mailen?

Veilig Mailen is een verzamelnaam voor een methode die waarborgt dat uw e-mails veilig worden verzonden, zodat deze niet kunnen worden onderschept. Daarnaast zorgt tweestapsverificatie ervoor dat uw e-mailbericht alleen gelezen wordt door de beoogde ontvanger. Kortom: het is een manier om veilig gegevens uit te kunnen wisselen per e-mail.

Door gebruik te maken van software voor Veilig Mailen, zoals SecuMailer, zorgt u ervoor dat u voldoet aan de nieuwe regelgeving die sinds 1 februari 2022 van kracht is voor het juridische domein. Dit omvat zowel de Algemene Verordening Persoonsgegevens als de geldende NEN-norm NTA 7516. 

Over SecuMailer

SecuMailer, productnaam van het bedrijf SecuMail B.V., is gevestigd in Lelystad en is een van de partijen die Veilig Mailen mogelijk maakt. Als expert in digitalisering, veiligheid en privacy staan zij garant voor een simpele oplossing bij complexe problemen. Zij maken het met hun software mogelijk veilig informatie uit te wisselen via e-mail. Het vaste team bestaat uit een klein aantal mensen die houden van korte lijnen en een doelgerichte aanpak. Net als Urios.

Bij SecuMailer staan ze met beide benen op de grond en houden ze contact met de praktijk. SecuMailer is actief in diverse sectoren en in veel verschillende soorten organisaties; variërend van eenmanskantoren tot grote verzekeraars. Iedereen kan gebruikmaken van de Veilig Mailen-oplossing die SecuMailer biedt.

Hoe werkt het?

Nadat u een contract heeft afgesloten bij SecuMail B.V., wordt SecuMailer geïntegreerd in uw bestaande professionele mailomgeving, bijvoorbeeld Outlook. Deze integratie voert SecuMailer voor u uit. Na integratie kunt u gewoon verdergaan met e-mailen zoals u dit altijd heeft gedaan.

Bij gebruik van SecuMailer weet u zeker dat uw e-mails versleuteld, en dus veilig, naar de ontvanger worden verzonden. De ontvanger ontvangt uw e-mail in zijn of haar mailbox voorzien van een ‘zegel’. Daardoor weet de ontvanger dat deze e-mail veilig is aangekomen. Er is geen extra hard- of software nodig om gebruik te maken van deze oplossing.

Ook aan de kant van Urios zijn er geen extra handelingen nodig om uw relaties eenvoudig een e-mail te sturen. U blijft Urios gewoon gebruiken zoals u gewend bent. Na implementatie van SecuMailer is iedere relatie standaard aangemerkt voor de extra controle, de tweestapsverificatie, middels SMS-code. Dit staat aangegeven bij de relatie die u heeft geselecteerd.

Is tweestapsverificatie voor een relatie niet noodzakelijk? Dan geeft u dit aan in Urios bij het opstellen van een nieuw e-mailbericht. Uw e-mail wordt nog steeds versleuteld en conform AVG-wetgeving verzonden naar de ontvanger, maar er is in dit geval geen SMS-code vereist om de e-mail te kunnen lezen.

Module Documenten Beheren en Genereren

U heeft geen extra Urios-module nodig om SecuMailer te integreren in uw e-mailomgeving, bijvoorbeeld Outlook, maar wel als u Veilig wilt Mailen vanuit Urios. Om Veilig Mailen te activeren vanuit Urios heeft u de module Documenten Beheren en Generen nodig. Naast direct e-mailen vanaf de tabbladen Relaties en Dossiers biedt deze module nog veel meer voordelen:

  • Automatisch dossiermappen genereren bij het aanmaken van ieder nieuw dossier, desgewenst met submappen. Deze mappen vindt u terug in uw eigen Windows Verkenner, SharePoint of andere omgeving waar uw bestanden zijn opgeslagen. 
  • Al uw stukken en bestanden zijn direct toegankelijk vanaf het tabblad Dossiers, waardoor u alles snel kunt terugvinden.
  • Vanuit Urios stelt u met enkele klikken uw stukken en brieven op door gebruik te maken van Word-modellen. Dit bespaart u niet alleen veel tijd, maar zorgt ook voor een uniforme werkwijze en uitstraling naar al uw relaties. Deze opgestelde documenten worden direct voor u opgeslagen in de juiste dossiermap.
  • Gebruik e-mailmodellen om uw e-mailberichten snel en foutloos op te stellen.
  • Sla ingekomen en uitgaande e-mails gemakkelijk op de juiste dossiermap met Urios Outlook Add-In.
  • Laat automatisch een stopwatch starten bij het opstellen van een brief, een e-mail of bij het openen/bewerken van een document. Zo lekt er minder tijd weg.

Meer weten over deze module?

Zelf ervaren hoe eenvoudig het werkt?
Probeer Urios 30 dagen gratis!

Vraag een proeflicentie aan en probeer Urios 30 dagen geheel gratis en vrijblijvend.
Belt of mailt u liever? Neem dan gerust contact met ons op via 072 512 22 05 of info@urios.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.