5/5

5/5 sterren op Google

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Urios op LexpoNL

LexpoNL 22 partner Urios

Op maandag 3 oktober 2022 staat Urios met een stand op LexpoNL: hét legaltech en innovatie event, speciaal samengesteld voor juridisch Nederland en Vlaanderen. Uiteraard zouden we het enorm leuk vinden om u als Urios-gebruiker terug te zien op dit evenement! Laat u het ons weten als u gaat?

Over LexpoNL

Na 3 jaar afwezigheid komt de juridische sector eindelijk weer live bij elkaar om op de hoogte te worden gebracht van de laatste innovatieve trends en ontwikkelingen. Daarnaast is er genoeg ruimte om ervaringen te delen. Het deelnemersveld is wederom zeer divers, dus nieuwe ontmoetingen zijn gegarandeerd.

Omdat wij het belangrijk vinden om met elkaar (advocaten, softwareaanbieders, systeembeheerders etc.) in gesprek te blijven, is Urios sponsor van LexpoNL. Bovenal hopen we dat alle bezoekers naar huis gaan met nieuwe, praktisch toepasbare kennis. Daarnaast zijn er tal van leerzame en interessante sessies voor advocatenkantoren en bedrijfsjuridische afdelingen, van klein tot groot.

We hopen u te zien op 3 oktober in Amsterdam!

Aanbod voor Urios-gebruikers

Wilt u LexpoNL bezoeken? Namens de organisatie van LexpoNL mogen wij onze gebruikers een mooi aanbod doen: neem een collega mee voor de helft van de prijs! Mail of bel ons om de actiecode te ontvangen.

Thema’s op LexpoNL

Microsoft 365

Wie ziet door de bomen het bos nog? Zoveel verschillende abonnements-vormen waaruit u dan de beste keuze moet kunnen maken. Evenals de reeks aan applicaties die onder de Microsoft 365-noemer worden aangeboden. Wat kunt u ermee en waar kunnen juridische professionals hun voordeel mee doen?

Microsoft 365 Urios Lexpo

(Samen)werken na corona

De corona pandemie heeft ook in de advocatuur haar sporen nagelaten. Vóór de lockdowns was het de normaalste zaak om voor iedere bespreking op pad te gaan en samen in één vergaderzaal te zitten. Maar nu blijkt dat er toch veel vooruitgang kan worden geboekt met online vergaderen. Vóór corona gingen we met z’n allen iedere dag braaf naar kantoor. Nu blijkt dat we thuis vaak productiever zijn.

Samenwerken na corona Urios Lexpo

Legaltech in de praktijk

Veel advocatenkanoren en juridische afdelingen hebben, in het kader van de digitalisering, de laatste jaren tal van softwareapplicaties geïmplementeerd. Op LexpoNL laten we u aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe verschillende spelers in onze sector gebruikmaken van legaltech. Daarnaast is er ook aandacht voor hoe u legaltech succesvol kunt introduceren in uw organisatie.

Legaltech Urios Lexpo

Vragen over dit artikel?

Neem gerust contact met ons op via info@urios.nl of 072 512 22 05.

Deel artikel

Meer artikelen

Wereldwijd werken met Urios

Op dit moment zijn de meeste Urios-gebruikers gevestigd in Nederland en/of binnen Europa. Binnen Europa kunt u dan ook prima werken in de cloudomgeving van

Wwft voor advocaten in de praktijk

De informatie uit dit artikel is gebaseerd op Handleiding Wwft van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Advocaten zijn altijd verplicht de cliënt te identificeren