5/5

5/5 sterren op Google

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beheer de toegang per gebruiker

Vijf standaard rechtenniveaus en zelf in te stellen profielen

Met de module Gebruikersrechten kunt u per gebruiker aangeven welke rechten hij of zij heeft in Urios. Dit geeft u onder andere de mogelijkheid financiële gegevens af te schermen en alleen eigen geschreven tijd in te zien. Voor zelfstandig werkende advocaten in een samenwerkingsverband is het bijvoorbeeld ook mogelijk alleen de eigen omzet te zien en dit dus uit beeld te houden bij collega’s.

Benieuwd naar hoe dit werkt in de praktijk?

Werk samen in één pakket

Beheer de complete kantooradministratie in één programma en bepaal per medewerker wat hij of zij kan inzien, bewerken of verwijderen in Urios.

Eigen rechtenniveaus

Naast de vijf standaard rechtenniveaus, kunt u zelf gedetailleerde rechtenprofielen maken en toepassen.

Stel in per gebruiker

Bepaal per gebruiker / functie binnen uw kantoor welke rechten hij of zij heeft. Ook instelbaar voor ondersteunende gebruikers.

In korte tijd de mogelijkheden van Urios ontdekken?
Vraag een vrijblijvende demo aan.

De standaard rechtenniveaus

In Urios zijn vijf standaard rechtenprofielen opgenomen. U kunt daarnaast nog eigen profielen maken.

  1. Alle rechten. Heeft geen beperkingen. Er dient dan ook altijd minimaal één iemand binnen het kantoor te zijn die zelf alle rechten heeft en de andere gebruikers kan beheren. Dit profiel wordt vaak toegekend aan de oprichter/eigenaar van het kantoor, een partner of de officemanager. 
  2. Dossiers, relaties, tijdschrijven en agenda. Kan van/voor iedereen dossiers, relaties, tijdregels en agenda-items bekijken, invoeren, bewerken of verwijderen. Kan geen verschotten, derdengelden, declaraties, betalingen en herinneringen invoeren, bewerken of verwijderen. Kan geen rapporten bekijken. Kan het instellingenscherm niet bewerken, behalve persoonlijke instellingen. Veel gebruikt profiel voor advocaat-medewerkers. 
  3. Alleen eigen data. Kan alles bekijken, invoeren, bewerken en verwijderen van/voor zichzelf (eigen gebruiker). Ziet in rapporten alleen eigen gegevens. Kan het instellingenscherm niet bewerken, behalve persoonlijke instellingen. Het profiel om in te stellen als u werkzaam bent in als (kosten)maatschap. 
  4. Declaraties, herinneringen, betalingen, derdengelden en rapporten. Kan declaraties, herinneringen, betalingen en derdengelden invoeren/aanmaken, bewerken en exporteren/importeren (dit laatste alleen voor declaraties en herinneringen). Kan geen relaties, dossiers, tijdregels, verschotten en agenda-items bekijken, invoeren, bewerken of verwijderen. Kan rapporten bekijken. Kan het instellingenscherm niet bewerken, behalve persoonlijke instellingen. Dit profiel kunt u instellen voor uw boekhouder of accountant. 
  5. Alleen lezen. Kan alle gegevens van iedereen bekijken, maar niet invoeren, bewerken of verwijderen. Kan het instellingenscherm niet bewerken, behalve persoonlijke instellingen. Dit profiel kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld stagiairs. 

Aangepaste rechtenniveaus

Als geen van de vijf standaard profielen de lading dekt, kunt u zelf aangepaste rechten toekennen aan gebruikers. U kunt deze aangepaste rechten direct toepassen en deze eventueel opslaan als nieuw standaard profiel. Dan kunt u dit nieuwe profiel eenvoudig toepassen op meerdere gebruikers.

Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat een gebruiker nieuwe relaties en dossiers wel mag invoeren/aanmaken, bewerken en bekijken, maar niet mag verwijderen.

Gebruikersrechten instellen Urios

Overzicht van de ingestelde rechten

Om het beheer van de ingestelde rechten makkelijk te houden is er in Urios een overzicht beschikbaar. Hierin kunt u per medewerker zien welke rechten die per tabblad heeft: alle, beperkt of geen. Voor een gedetailleerd overzicht kunt u bij de gebruiker zelf kijken.

Gebruikersrechten overzicht Urios

Kosteloze login voor ondersteunend personeel

Ondersteunende gebruikers zijn medewerkers van (secretaresse) of buiten (accountant) het kantoor die geen tijd schrijven op eigen naam, maar wel toegang hebben tot Urios en hierin ook werkzaamheden verrichten.  

Het grootste voordeel van ondersteuners in laten loggen op eigen naam is dat hij of zij documenten en e-mails geautomatiseerd kan ondertekenen met de eigen naam middels modelcodes. Of dat in de voettekst van het document de initialen worden opgenomen van degene die het document heeft opgesteld, zodat u dit intern snel kunt nagaan.

Ondersteunende gebruikers Urios

Zelf ervaren hoe eenvoudig het werkt?
Probeer Urios 30 dagen gratis!

Vraag een proeflicentie aan en probeer Urios 30 dagen geheel gratis en vrijblijvend.
Belt of mailt u liever? Neem dan gerust contact met ons op via 072 512 22 05 of info@urios.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.