5/5

5/5 sterren op Google

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De voordelen van Urios voor boekhouders

Download onze brochure en ontdek de mogelijkheden!

Download de
brochure

Maak vrijblijvend kennis met Urios via onze brochure. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met onze helpdesk via info@urios.nl of 072 512 22 05.

  • U ontvangt de brochure direct in uw inbox. Wij gebruiken uw e-mailadres alleen voor contact over de brochure. U komt niet terecht in een e-mailflow.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Urios gaat ’tot de boekhouding’

Urios is een softwarepakket speciaal ontwikkeld voor de advocatuur, maar wordt ook veel gebruikt door juristen en andere dienstverleners in de juridische branche. Urios is sterk in het ondersteunen van haar gebruikers bij het voeren van de kantooradministratie, maar kan veel meer.

Simpel gezegd gaat Urios ’tot de boekhouding’. Het pakket is geschikt voor de verkoopkant, maar niet voor het voeren van de verdere boekhouding. Omdat boekhouden een specialisme op zich is, laten we dat graag aan andere partijen over. Daarom bieden we verschillende koppelmogelijkheden voor veel boekhoudpakketten.

In deze brochure leest u meer over:

  • Boekhoudpakketten waarmee Urios kan koppelen
  • Verschillende manieren van koppelen: live-koppeling, exportfunctie en e-mailkoppeling
  • De voor- en nadelen van de verschillende koppelingen

Benieuwd naar de mogelijkheden van Urios? Download dan nú de brochure.

Onze gebruikers over Urios

5/5

“Urios is bijzonder inzichtelijk en flexibel. Je kunt het eenvoudig inrichten naar je eigen behoeftes. Daarnaast is de ondersteuning fantastisch. Als er niet direct iemand beschikbaar is, dan word je binnen no time teruggebeld.”

5/5

“Bij Urios kun je met ideeën of vragen aankomen en ze zullen altijd proberen om dit mogelijk te maken. Ook zijn ze goed bereikbaar, altijd vriendelijk en is de benadering lekker informeel.”

5/5

“Uitstekend programma om als advocatenkantoor mee te werken. Gebruiksvriendelijk en stabiel! Met vele programma’s gewerkt en getest, maar dit is het prettigste programma waar ik mee gewerkt heb. Ook goede service.”