5/5

5/5 sterren op Google

Search
Close this search box.

Echte reviews van echte gebruikers

Bent u opzoek naar een review over een specifiek onderdeel van Urios? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Dan stellen wij u voor aan een gebruiker die zijn of haar eigen ervaringen met de onderdeel met u wil delen.

Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation
Van Wassenaer Wytema Letselschade Advocaten & Mediation
Haarlem
Lees verder
"Ons kantoor, van Wassenaer Wytema letselschade advocaten, is al bijna 10 jaar klant van Urios. Van het begin af aan hebben wij ontzettend prettig samengewerkt met dit bedrijf. Hun tijdschrijf programma is zeer gebruikersvriendelijk en maakt het heel makkelijk om in één oogopslag te zien wat je kunt declareren, welke declaraties nog niet zijn betaald en welke verschotten moeten worden doorbelast. Ook kan je met het programma heel gemakkelijk documenten aanmaken die al zijn toegesneden op het dossier. Het factureren gaat ook heel eenvoudig (met meerdere tegelijk) en de facturen worden vanzelf in het digitale dossier opgeslagen. Wat dit bedrijf onderscheidt van andere programmeurs is dat ze een helpdesk hebben die je echt met raad en daad terzijde staat als je toch ergens vastloopt. Ook is er veel keuzevrijheid bij het koppelen van je eigen boekhoud systeem. Kortom ik kan iedereen die een eigen kantoor wil beginnen, of die een goed tijdschrijf systeem zoekt, aanraden dit bedrijf in de arm te nemen. IJsbrand, Ilse, Lisa en Koos, dank voor al jullie hulp!" Lees de hele case
Bonnier Advocaten
Bonnier Advocaten
Wijchen
Lees verder
"Wij zijn meer dan tevreden met Urios. Niet alleen is het softwarepakket makkelijk in gebruik en biedt het de nodige flexibiliteit, maar ook de ondersteuning is prijzenswaardig."
Helder Arbeidsrecht
Helder Arbeidsrecht
Amsterdam
Lees verder
"Ik ben totaal geen review schrijver maar Urios is echt een aanrader. Ik heb met minstens 3 andere programma's gewerkt en dit is veruit het fijnste. Het is bijzonder inzichtelijk en flexibel. Je kunt het eenvoudig inrichten naar je eigen behoeftes. Daarnaast is de ondersteuning fantastisch. Zo er niet direct iemand beschikbaar is, dan word je binnen no time teruggebeld en zelfs de meest onnozele vragen worden behandeld alsof je helemaal niet dom bent. Bovendien wordt alles dan meteen opgelost, iedereen bij Urios is volledig op de hoogte van het programma. Daar komt dan ook nog de nodige humor bij en je dag is weer goed. Kortom, doen! Zelfs qua kosten, kwam dit programma in ieder geval 5 jaar geleden toen ik me oriënteerde, als beste uit de bus."
MulderVanGeel
MulderVanGeel
Almelo
Lees verder
"Ik kan wel zeggen dat ik zeer tevreden ben met Urios! We werken er inmiddels al heel wat jaartjes mee maar hebben onlangs het pakket uitgebreid. Het is gebruikersvriendelijk en mocht je er toch niet uitkomen dan zijn ze bij Urios nooit te beroerd om je te helpen. Ik heb in mijn vorige baan ook met dit soort systemen gewerkt maar kan gerust zeggen dat die misschien redelijk uitgebreid waren maar ook veel logger waardoor de verdere mogelijkheden tot wijzigen of uitbreiden er simpelweg niet waren. Je moest het doen met wat er was. Bij Urios kun je met ideeën of vragen aankomen en ze zullen altijd proberen om dit mogelijk te maken. Zo heb je je systeem goed ingespeeld naar wat je als kantoor wenst. Ook zijn ze goed bereikbaar, altijd vriendelijk en is de benadering lekker informeel waardoor je leuke telefoongesprekken hebt." Lees de hele case
Advocaat Zoer
Advocaat Zoer
Meppel
Lees verder
"Uitstekend programma om als advocatenkantoor mee te werken voor dossierbeheer, tijdschrijven, factureren, correspondentie voeren, processtukken opstellen, relaties direct bellen vanuit Urios met VoIP (geen nummer meer op te hoeven zoeken en in te hoeven toetsen). Sjablonen voor brieven en processtukken heel eenvoudig op te stellen en zelf aan te passen. Gebruiksvriendelijk en stabiel programma! Link met Split-Online ook heel fijn. Facturen via Mollie laten betalen ook heel effectief om sneller betaald te krijgen en gemakkelijk voor cliënten. Met vele programma's gewerkt en getest, maar dit is het prettigste programma waar ik mee gewerkt heb en goede service mocht er iets niet werken, ook als blijkt tijdens schermovername dat dit niet aan het programma van Urios zelf lag." - Gina Zoer
Advocatenkantoor Teusink
Advocatenkantoor Teusink
Wezep
Lees verder
"Ons advocatenkantoor werkt sinds een paar jaar met Urios. We zijn bijzonder blij met hun adviezen en hands-on ondersteuning, zelfs na het crashen van onze database. Urios hielp ons op alle mogelijke manieren, zonder eerst over de kosten te beginnen. Ook daar waren ze zeer coulant. Grote klasse Koos en IJsbrand!!"
Advocatenkantoor Appelman
Advocatenkantoor Appelman
Alkmaar
Lees verder
"Wij werken sinds 2017 met de software van Urios. Vanaf het begin een groot succes! Zeer gebruiksvriendelijk. Medewerkers zijn deskundig en heel behulpzaam, zij hebben overal een oplossing voor en denken met je mee."
Blokzijl Advocaten
Blokzijl Advocaten
Groningen
Lees verder
Ons kantoor werkt al jaren met Urios, een overzichtelijk programma, wat precies doet wat het moet doen. Ook voor degenen die niet softwarematig onderlegd zijn, is het een gemakkelijk intuïtief te gebruiken programma. De vele opties qua rapportages en facturatie maken het erg prettig werken. Mocht je ergens toch niet uitkomen of een vraag hebben, de helpdesk is altijd snel te bereiken en het team denkt goed met je mee. Alle medewerkers (maar toch een shout out naar Koos!) zijn erg behulpzaam en vriendelijk. Kortom, dik tevreden!
Advocatenkantoor Zuid
Advocatenkantoor Zuid
Amsterdam
Lees verder
"Als beginnend advocaat was ik op zoek naar een softwareprogramma voor tijdschrijven, documentenbeheer, factureren, e-mailen, etc. Ik heb verschillende programma's bekeken, maar Urios steekt in alle opzichten met kop en schouders boven alle andere programma's op de markt uit. Het is een ontzettend fijn en doordacht programma wat uit liefde is gemaakt. Ook het kleine groepje medewerkers is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam! Urios is bij uitstek het beste softwareprogramma voor de advocatuur!"
Marcel Heikens
Marcel Heikens
Amsterdam
Lees verder
"Het leuke van het programma is dat je alles kunt instellen naar je persoonlijke wensen. Ideaal is het factureren met de iDEAL en/of creditkaart betaalmogelijkheid voor de cliënten. Cliënten betalen hierdoor veel sneller. Ik ben zelf ook heel erg blij met de opslagmogelijkheden. Je kan in de cloud werken, gedeeltelijk in de cloud werken of alleen lokaal. Uiteindelijk bepaal jij wat het handigste voor je is. Ik ben super tevreden met het programma! En het programma werkt gemakkelijk, geen cursus nodig, je kan het direct gebruiken." Lees de hele case
HAUS Advocaten
HAUS Advocaten
Duiven
Lees verder
"Sinds de start van ons kantoor per 1 januari 2018 hebben wij gewerkt met Urios. Dat is ons altijd uitstekend bevallen. Met name de snelle en vriendelijke service gaf veel rust en ontzorgde ons. De medewerkers van Urios zijn altijd bereid om mee te denken en lossen problemen snel en adequaat op. Het programma is prettig om mee te werken en gebruiksvriendelijk. Ook prettig dat er telkens doorontwikkeld wordt en er nieuwe functies aan het pakket worden toegevoegd. Als gevolg van de wijzigingen van ons kantoor en van onze maatschap waren wij genoodzaakt over te stappen naar een ander pakket. Wij houden de ontwikkelingen binnen Urios echter in de gaten en zullen niet aarzelen om weer terug te keren. Dank voor de fijne samenwerking!"