5/5

5/5 sterren op Google

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Alle dagelijkse informatie in één overzicht

Snel inzicht in taken, termijnen en geschreven uren

Als advocaat zit uw dag vaak vol met afspraken en u mag uiteraard geen termijn missen. In Urios kunt u al uw taken, termijnen en afspraken invoeren in uw agenda, ook middels voorgedefinieerde workflows. Op het dashboard ‘Vandaag’ ziet u in één overzicht het nog openstaande saldo en wat er op korte termijn voor u op de planning staat.

Als u wilt kunt u geagendeerde tijd direct doorboeken op het dossier, simpelweg door het item te markeren als ‘afgerond’. Op deze manier blijft uw agenda actueel en overzichtelijk en uw tijdsinvoer eenvoudig en efficiënt.

Informatief dashboard

Snel inzicht in het nog openstaande saldo, te herinneren saldo, geschreven uren in de afgelopen maand en uw agenda.

Direct herinneren

Herinner declaraties die klaar zijn voor een eerste, tweede of laatste herinnering direct vanuit het dashboard.

Doorboeken op het dossier

Boek taken, termijnen en afspraken direct door op het juiste dossier door het item af te vinken als 'afgerond'.

In korte tijd de mogelijkheden van Urios ontdekken?
Plan een vrijblijvende demo.

Dashboard voor financieel overzicht en planning

Als u Urios opent, kunt u ervoor kiezen het tabblad ‘Urios Vandaag’ te tonen. Op dit dashboard ziet u snel uw afspraken van vandaag en morgen en de tijd die u in de afgelopen maand heeft geschreven. Zo ziet u snel hoe declarabel u per dag en per week bent en kunt u snel actie ondernemen waar nodig. U kunt ervoor kiezen in dit overzicht alleen uw eigen tijd en planning te zien of ook die van uw collega’s.

Daarnaast ziet u het nog openstaande saldo van uw declaraties van onder andere de voorgaande maand, het voorgaande kwartaal en het voorgaande jaar. U kunt de openstaande declaraties direct herinneren vanuit dit scherm. Hierbij kunt u ervoor kiezen alle eerste, tweede of laatste herinneringen in één keer te versturen.

Voer eenvoudig nieuwe afspraken en taken in

In slechts enkele klikken voert u een nieuwe afspraak in uw agenda in. Bij het invoeren van uw afspraak kunt u de volgende velden invullen:

  • Type afspraak (termijn, taak, afspraak of zitting)
  • Datum
  • Starttijd
  • Tijdsduur in minuten
  • Dossier
  • Advocaat
  • Omschrijving (evt. via afkorting)
  • Link voor video-overleg

Doordat u hier ook het dossier en de advocaat invoert, kunt u deze tijd vervolgens in één klik doorboeken op het juiste dossier. Dit scheelt een extra handeling. Ook kunt u in ditzelfde scherm direct nog een afspraak inplannen.

Agenda Teams-link Urios

Overzicht met een itemslijst en weekagenda

Als u taken, termijnen, afspraken en zittingen heeft ingevoerd, vindt u deze terug op twee plekken: in een overzichtelijke lijst op het tabblad ‘Agenda’ en als weekoverzicht op het tabblad ‘Weekagenda’.

Agenda-items als lijst

In dit overzicht kunt u eenvoudig filteren op onder andere datum, type afspraak, dossier en wel/niet afgerond. Zo ziet u snel de voor u relevante informatie op dat moment, zonder eindeloos te moeten scrollen.

Ook kunt u, net als op andere tabbladen, eenvoudig afspraken zoeken middels de zoekfunctie en kolommen sorteren van hoog naar laag of van laag naar hoog. Bijvoorbeeld op alfabetische volgorde of volgorde van datum.

Heeft u een taak of afspraak afgerond? Dan vinkt u dit item snel af en kunt u deze tijd desgewenst direct doorboeken op het betreffende dossier. U kunt de tijd altijd nog aanpassen voordat u deze opslaat, bijvoorbeeld als een afspraak is uitgelopen of juist korter was dan verwacht. Dit kan ook achteraf.

Agenda to do lijst Urios

Weekoverzicht

Hier ziet u alle agenda-items van één week als blokken per tijdsperiode (net als in de Outlook-agenda). Taken, termijnen, afspraken en zittingen hebben ieder een eigen kleur, zodat u snel ziet wat voor type afspraak het is. Met behulp van labels kunt u hier ook uw eigen kleuren aan toekennen.

In dit tabblad navigeert u eenvoudig tussen de verschillende weken en selecteert u de medewerker waarvan u de agenda wilt inzien.

Ook hier boekt u de gereserveerde tijd eenvoudig door op het betreffende dossier door het te markeren als ‘afgerond’.

Weekagenda Urios

Workflows aanmaken en inplannen

Workflows aanmaken

Maak eenvoudig verschillende workflows aan met items vanaf de startdatum van de workflow. Dit kan voor zowel taken als termijnen.

Workflows inplannen

Vervolgens plant u één of meerdere workflows eenvoudig in op dossierniveau via het Agenda-tabje.

Dossier - Workflow inlezen Urios

Zelf ervaren hoe eenvoudig het werkt?
Probeer Urios 30 dagen gratis!

Vraag een proeflicentie aan en probeer Urios 30 dagen geheel gratis en vrijblijvend.
Belt of mailt u liever? Neem dan gerust contact met ons op via 072 512 22 05 of info@urios.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.