5/5

5/5 sterren op Google

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een kennismaking op maat
online of op locatie

Tijdens een demo-sessie leert u in ongeveer 1,5 uur de hoofdlijnen van Urios kennen: online of bij u op locatie. Wij verzorgen uw demo geheel op maat en focussen op de vragen die u graag beantwoord ziet. Wilt u dat we ergens dieper op ingaan? Dan doen we dat. En heeft u suggesties of vraagt u zich af of iets mogelijk is? Laat het ons dan vooral weten.

Plan een vrijblijvende demo

  • Urios is geschikt voor apparaten die draaien op Windows of met een Windows-omgeving.
  • Een demo van Urios is gratis en geheel vrijblijvend.
  • Nadat wij onderstaande gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de demo in te plannen.
  • Als u geen voorkeur heeft voor een datum kunt u onderstaand veld leeglaten.
    DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Efficiënt Urios ontdekken

Een snelle en makkelijke manier om Urios in korte tijd te leren kennen.

U bepaalt de inhoud

Welke functionaliteiten zijn belangrijk voor uw kantoor? Op basis hiervan geven wij u een demo op maat.

Online of op locatie

Volg de interactieve demo online via Teams of fysiek bij u op kantoor.

Astrid ten Cate
Astrid ten Cate
MulderVanGeel Advocaten
Lees verder
“Ik kan wel zeggen dat ik zeer tevreden ben met Urios! We werken er inmiddels al heel wat jaartjes mee maar hebben onlangs het pakket uitgebreid. Het is gebruikersvriendelijk en mocht je er toch niet uitkomen dan zijn ze bij Urios nooit te beroerd om je te helpen. Ik heb in mijn vorige baan ook met dit soort systemen gewerkt maar kan gerust zeggen dat die misschien redelijk uitgebreid waren maar ook veel logger waardoor de verdere mogelijkheden tot wijzigen of uitbreiden er simpelweg niet waren. Je moest het doen met wat er was. Bij Urios kun je met ideeën of vragen aankomen en ze zullen altijd proberen om dit mogelijk te maken. Zo heb je je systeem goed ingespeeld naar wat je als kantoor wenst. Ook zijn ze goed bereikbaar, altijd vriendelijk en is de benadering lekker informeel waardoor je leuke telefoongesprekken hebt.”
Marcel Heikens
Marcel Heikens
Heikens Advocatenkantoor
Lees verder
“Het leuke van het programma is dat je alles kunt instellen naar je persoonlijke wensen. Ideaal is het factureren met de iDEAL en/of creditkaart betaalmogelijkheid voor de cliënten. Cliënten betalen hierdoor veel sneller. Ik ben zelf ook heel erg blij met de opslagmogelijkheden. Je kan in de cloud werken, gedeeltelijk in de cloud werken of alleen lokaal. Uiteindelijk bepaal jij wat het handigste voor je is. Ik ben super tevreden met het programma! En het programma werkt gemakkelijk, geen cursus nodig, je kan het direct gebruiken.”
Fleur Tromp
Fleur Tromp
Helder Arbeidsrecht
Lees verder
“Ik ben totaal geen review schrijver maar Urios is echt een aanrader. Ik heb met minstens 3 andere programma’s gewerkt en dit is veruit het fijnste. Het is bijzonder inzichtelijk en flexibel. Je kunt het eenvoudig inrichten naar je eigen behoeftes. Daarnaast is de ondersteuning fantastisch. Zo er niet direct iemand beschikbaar is, dan word je binnen no time teruggebeld en zelfs de meest onnozele vragen worden behandeld alsof je helemaal niet dom bent. Bovendien wordt alles dan meteen opgelost, iedereen bij Urios is volledig op de hoogte van het programma. Daar komt dan ook nog de nodige humor bij en je dag is weer goed. Kortom, doen! Zelfs qua kosten, kwam dit programma in ieder geval 5 jaar geleden toen ik me oriënteerde, als beste uit de bus.”
Vorige
Volgende