5/5

5/5 sterren op Google

Zoek
Sluit dit zoekvak.

SharePoint

SharePoint Urios

Slaat u uw bestanden op in een SharePoint-omgeving? Als u met Urios gaat werken, kunnen deze bestanden daar gewoon blijven staan.

✓ Bespaar tijd. Werk met SharePoint in uw Windows Verkenner of rechtstreeks via de webomgeving.
✓ Overal toegang. Altijd en overal toegang tot uw bestanden.
✓ Eenvoudig koppelen. In Urios hoeft u alleen de locatie van de betreffende map(pen) aan te geven.

Module Documentenbeheer + SharePoint

Om gebruik te kunnen maken van de webkoppeling met SharePoint heeft u de Urios-module Documentenbeheer (onderdeel van Urios Plus) in combinatie met de Urios-module SharePoint (extra module) nodig. Voor gebruik van de lokale SharePoint-koppeling (zichtbaar in Verkenner) is alleen de module Documentenbeheer voldoende.

Alleen de juiste locatie aangeven

Urios ondersteunt omgevingsvariabelen voor makkelijke verwijzing naar OneDrive of gesynchroniseerde SharePoint. Hierbij kunt u gewoon de betreffende map, bijvoorbeeld ‘Dossiers’ of ‘Declaraties’, opzoeken op uw pc. Als deze map op de verschillende kantoorpc’s op dezelfde plek staat, leest Urios dit automatisch goed uit. Voor de webomgeving geldt dat u de betreffende url uit uw webomgeving moet kopiëren.

In Urios kunt u voor de onderstaande onderdelen SharePoint-mappen koppelen.

Dossiers: Hoofdmap en Archiefmap

Voor elk nieuw dossier dat u in Urios aanmaakt, wordt automatisch een map in uw SharePoint-omgeving aangemaakt. Als u dit dossier archiveert in Urios wordt de map automatisch verplaatst naar de aangegeven Archiefmap.

Standaard aan te maken submappen per dossier

Geef in één ‘basismap’ aan welke submappen automatisch moeten worden aangemaakt bij het aanmaken van een nieuw dossier. Bijvoorbeeld Processtukken, Correspondentie en E-mails.

Algemene map voor declaraties 

Optioneel ook op te slaan in dossiermap bij cliënt. Telkens wanneer u een declaratie definitief maakt in Urios wordt deze automatisch als pdf opgeslagen in de aangegeven map. Dit kan handig zijn voor uw boekhouder.

Algemene map voor herinneringen

Optioneel ook op te slaan in dossiermap bij cliënt. Telkens wanneer u een herinnering definitief maakt in Urios wordt deze automatisch als pdf opgeslagen in de aangegeven map. Dit kan handig zijn voor uw boekhouder.

Documenten: Word-modellen  

Creëer uw eigen Word-modellen met behulp van bestaande en zelf aan te maken codes. Telkens wanneer u een document opstelt vanuit Urios kunt u kiezen uit de modellen uit deze map. Zo kunt u sneller documenten opstellen.

E-mails: Outlook-modellen

Creëer uw eigen Outlook-modellen met behulp van bestaande en zelf aan te maken codes. Telkens wanneer u een e-mail opstelt vanuit Urios kunt u kiezen uit de modellen uit deze map. Zo kunt u sneller e-mails opstellen.

Identificatiebewijzen

Als advocaat bent u verplicht iedere nieuwe cliënt te identificeren. Deze ID-bewijzen kunt u uploaden en aflakken in Urios. In Urios geeft u een hoofdmap aan voor deze ID-bewijzen, waarna deze hier centraal worden opgeslagen. Zo blijft het document altijd gekoppeld aan de relatie, ongeacht hoeveel dossier u voor deze relatie heeft lopen.

Toegang vanuit Urios en vanuit de Windows Verkenner

Op deze manier heeft u altijd op twee manieren toegang tot uw bestanden: in Urios vanuit het tabje ‘Documenten’ bij het dossier en vanuit uw vertrouwde Windows Verkenner of SharePoint-webomgeving. Afhankelijk van hoe de IT-omgeving van uw kantoor is ingericht, kunt u deze bestanden ook via uw smartphone benaderen.

Op zoek naar iemand die u kan helpen met inrichten?

Moet uw SharePoint-omgeving nog worden ingericht en heeft u geen systeembeheerder die dit voor u kan doen? Met een aantal systeembeheerders ervaren zowel wij als onze gebruikers een prettige samenwerking. Neem gerust vrijblijvend contact met hen op voor meer informatie.

Bekijk systeembeheerders op onze partner-pagina

Zelf ervaren hoe eenvoudig het werkt?
Probeer Urios 30 dagen gratis!

Vraag een proeflicentie aan en probeer Urios 30 dagen geheel gratis en vrijblijvend.
Belt of mailt u liever? Neem dan gerust contact met ons op via 072 512 22 05 of info@urios.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.