SharePoint

SharePoint Urios

Slaat u uw bestanden op in een SharePoint-omgeving? Als u met Urios werkt, kunnen deze bestanden daar gewoon blijven staan.

✓ Bespaar tijd. Werk met SharePoint in uw Windows Verkenner zoals u gewend bent.
✓ Overal toegang. Altijd en overal toegang tot uw bestanden.
✓ Eenvoudig koppelen. In Urios hoeft u alleen de locatie van de betreffende map(pen) aan te geven.

Module Documentenbeheer

Om optimaal te profiteren van de koppeling met SharePoint raden wij u aan de module Documentenbeheer af te nemen. Deze module is onderdeel van Urios Plus. U kunt deze module ook los afnemen boven op Urios Standaard.

Alleen de juiste locatie aangeven

Urios ondersteunt omgevingsvariabelen voor makkelijke verwijzing naar OneDrive of gesynchroniseerde SharePoint. Hierbij kunt u gewoon de betreffende map, bijvoorbeeld ‘Dossiers’ of ‘Declaraties’, opzoeken op uw pc. Als deze map op de verschillende kantoorpc’s op dezelfde plek staat, leest Urios dit automatisch goed uit.

In Urios kunt u voor de onderstaande onderdelen SharePoint-mappen koppelen.

Dossiers: Hoofdmap en Archiefmap

Voor elk nieuw dossier dat u in Urios aanmaakt, wordt automatisch een map in uw SharePoint-omgeving aangemaakt. Als u dit dossier archiveert in Urios wordt de map automatisch verplaatst naar de aangegeven Archiefmap.

Standaard aan te maken submappen per dossier

Geef in één ‘basismap’ aan welke submappen automatisch moeten worden aangemaakt bij het aanmaken van een nieuw dossier. Bijvoorbeeld Processtukken, Correspondentie en E-mails.

Documenten: Word-sjablonen  

Creëer uw eigen Word-sjablonen met behulp van bestaande en zelf aan te maken codes. Telkens wanneer u een document opstelt vanuit Urios kunt u kiezen uit de sjablonen uit deze map. Zo kunt u sneller documenten opstellen.

E-mails: Outlook-sjablonen

Creëer uw eigen Outlook-sjablonen met behulp van bestaande en zelf aan te maken codes. Telkens wanneer u een e-mail opstelt vanuit Urios kunt u kiezen uit de sjablonen uit deze map. Zo kunt u sneller e-mails opstellen.

Algemene map voor declaraties 

Optioneel ook op te slaan in dossiermap bij cliënt. Telkens wanneer u een declaratie definitief maakt in Urios wordt deze automatisch als pdf opgeslagen in de aangegeven map. Dit kan handig zijn voor uw boekhouder.

Algemene map voor herinneringen

Optioneel ook op te slaan in dossiermap bij cliënt. Telkens wanneer u een herinnering definitief maakt in Urios wordt deze automatisch als pdf opgeslagen in de aangegeven map. Dit kan handig zijn voor uw boekhouder.

Toegang vanuit Urios en vanuit de Windows Verkenner

Op deze manier heeft u altijd op twee manieren toegang tot uw bestanden: in Urios vanuit het tabje ‘Documenten’ bij het dossier en vanuit uw vertrouwde Windows Verkenner / SharePoint-omgeving. Afhankelijk van hoe de IT-omgeving van uw kantoor is ingericht, kunt u deze bestanden ook via uw smartphone benaderen.

Zelf ervaren hoe eenvoudig het werkt?
Probeer Urios 30 dagen gratis!

Vraag een proeflicentie aan en probeer Urios 30 dagen geheel gratis en vrijblijvend.
Belt of mailt u liever? Neem dan gerust contact met ons op via 072 512 22 05 of info@urios.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.