Urios Cloud Database

Werk vanaf elke pc met Urios

Werken in Urios waar en wanneer u wilt. Dat is mogelijk met Urios Cloud Database. Het enige wat u nodig heeft is Urios op uw pc of laptop en een internetverbinding.

  • Uw cliëntdata opgeslagen op een veilige Cloud-server in Nederland
  • Dagelijkse back-up van uw database inbegrepen
  • Database-verhuizing mogelijk van lokaal naar cloud en van cloud naar cloud
  • De verhuizing neemt slechts een half uur in beslag

Urios Cloud Database

Een database in de cloud en in beheer van Urios. Al uw cliëntdata veilig opgeslagen op een server in Nederland.

Wat staat er met de database precies ‘in de cloud’?

In de Urios database staat alle data opgeslagen die u zelf invoert in Urios. Deze informatie ziet u terug op de tabbladen in Urios. Dit zijn onder andere uw relaties, tijdregels en declaraties. Deze database staat opgeslagen in de cloud. Dit betekent dat u deze database vanaf verschillende locaties met internet kunt bereiken en hiervoor geen externe IT-omgeving nodig heeft. Dit maakt het een handige en betaalbare oplossing voor het werken vanaf verschillende fysieke locaties. 

Dossiermappen koppelen aan de database

Met de module Documentenbeheer kunnen dossiermappen wel worden gekoppeld aan de data in de cloud database. Zo heeft u via Urios snel toegang tot de bijbehorende documenten van uw dossiers. Dit maakt dat u in de dagelijkse praktijk niet doorhebt dat u feitelijk in twee gekoppelde omgevingen werkt.

Urios Cloud Drive voor documentopslag in de cloud

Documenten die bij deze data horen – zoals processtukken, scans en pdf-facturen – zijn niet opgeslagen in de database en staan hiermee niet in de cloud. Hiervoor bieden we de Urios Cloud Drive aan. Het staat u echter vrij te kiezen voor een andere aanbieder voor cloudopslag, zoals SharePoint of Google Drive. Het is ook mogelijk om met Urios in een terminal server omgeving te werken.

Voordelen van de cloud database

Laat een terugbelverzoek achter

Benieuwd of werken in de cloud iets voor u is? Of heeft u nog aanvullende vragen? Laat gerust vrijblijvend een terugbelverzoek achter. Dan bellen wij u op een moment dat het u schikt.

Belt u liever ons? Dat kan op 072 512 22 05.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.