5/5

5/5 sterren op Google

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Herinneren en aanmanen voor advocaten

Verstuur herinneringen per stuk of in batch, herinner eenvoudig per e-mail

Doe uw debiteurenbeheer ook eenvoudig vanuit Urios. U kunt op verschillende manieren betalingsherinneringen maken: per stuk op relatieniveau en in batches op dossierniveau. In slechts drie stappen is de herinnering de deur uit: genereren, bekijken en versturen.

Gebruik standaard teksten

Voorkom onnodig herhaalwerk met door uzelf ingestelde standaard teksten en e-mails.

Op relatieniveau of in batch

Bespaar tijd door meerdere relaties in één klik te herinneren.

Herinner per e-mail

Verstuur de herinnering eenvoudig per e-mail. Daar komt geen printer of postbode aan te pas.

In korte tijd de mogelijkheden van Urios ontdekken?
Vraag een vrijblijvende demo aan.

Herinner efficiënt per stuk of in batches

Met Urios maakt u eenvoudig en snel uw betalingsherinneringen per relatie of in batches. Zeker als u de module Agenda en Termijnen gebruikt. Dan ziet u direct op uw dashboard welke openstaande nota’s die dag klaar staan voor een eerste, tweede of laatste herinnering.

U kunt alle herinneringen direct per e-mail verzenden naar uw cliënten, die net als de declaraties zijn opgemaakt in uw eigen huisstijl (briefpapier). Indien gewenst voegt u een Mollie-betaalknop toe voor een snelle afhandeling van de betaling.

Jesse cartoon Urios e-factureren

Standaard opmaaksjablonen voor uw herinneringen

Urios levert standaard een groot aantal declaratie- en herinneringssjablonen mee in uw pakket. Deze zijn opgemaakt in de meest voorkomende formats en met de meest gangbare lettertypes.

Wenst u een andere opmaak, bijvoorbeeld met een ander lettertype of andere uitlijning? Dan kunnen wij deze voor u maken tegen een kleine meerprijs. Daarnaast kunt eenvoudig zelf uw huisstijl toevoegen aan deze sjablonen middels een pdf-bestand. Komt u er niet helemaal uit? Dan helpen wij u uiteraard graag.

Herinneren per e-mail

Als u de module Elektronisch Factureren in combinatie met de koppeling met Outlook gebruikt, kunt u zowel uw declaraties als herinneringen direct per e-mail versturen. Dankzij de vooraf ingestelde declaratie- en herinneringssjablonen worden alle declaraties en herinneringen altijd netjes en in dezelfde stijl opgemaakt. De teksten op uw eerste, tweede en laatste herinnering formuleert u eenmalig zelf in Urios. Daar hoeft u bij het maken van uw herinneringen niets meer aan te veranderen, maar dan kan wel.

Ook geeft u in Urios een standaard tekst in voor de begeleidende e-mail bij de herinnering. Deze kunt u altijd nog wijzigen bij het genereren van de herinnering. Echter, hoe meer u gebruikmaakt van gestandaardiseerde teksten, hoe sneller u kunt werken. U hoeft na het maken van de herinnering enkel nog op verzenden te klikken.

Herinneren en declareren per e-mail bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. U hoeft niet meer te printen, wat drukkosten scheelt, en bent direct een stukje duurzamer bezig (papierloos). Ook bespaart u zo op verzendkosten.

Betalingstermijn instellen

Urios rekent een standaard betalingstermijn van 30 dagen. Wilt u een afwijkende betalingstermijn instellen? Dan kunt u dat doen door dit op te nemen in de afsluitende zin op de declaratie of hiervoor een extra veld aan te maken. De termijn die hier is opgenomen neem Urios als standaard voor de doorberekening.

Lees meer over afwijkende betalingstermijnen

Daarnaast kunt u ook zelf instellen wanneer u een eerste, tweede en laatste herinnering wilt versturen. Hoeveel dagen na het versturen van de declaratie of na het verstrijken van de betalingstermijn wilt u uw cliënt herinneren? Wilt u hier wel of geen administratiekosten over rekenen? En rente?

Dit maakt Urios ook flexibel inzetbaar voor het versturen van herinneringen.

Herinneringen - Termijnen

Zelf ervaren hoe eenvoudig het werkt?
Probeer Urios 30 dagen gratis!

Vraag een proeflicentie aan en probeer Urios 30 dagen geheel gratis en vrijblijvend.
Belt of mailt u liever? Neem dan gerust contact met ons op via 072 512 22 05 of info@urios.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.