5/5

5/5 sterren op Google

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Haal meer uit Urios met een workshop

Urios blijft doorontwikkelen en ook uw kantoorwerkzaamheden kunnen veranderen. Daarom is voor veel Urios-gebruikers een workshop al nuttig gebleken, ook – of misschien wel juist – als zij al langer Urios gebruiken. Enerzijds bij wijze van opfriscursus, anderzijds om kennis te maken met nieuwe functionaliteiten of een nieuwe module. Hieronder vindt u de workshops die we op dit moment aanbieden. Staat hetgeen u zoekt er niet tussen of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

ONLINE

Specifieke module

Circa 1 uur

Eenmalig: € 95,-

Uitleg over de werking en de voordelen van een specifieke module. We stellen de module, voor zover mogelijk, gelijk voor u in en we nemen de optimale werkwijze met u door. Modules die veel tijdswinst opleveren, maar wel wat instellingen behoeven, zijn bijvoorbeeld documenten genereren middels Word-modellen, e-mails standaardiseren met Outlook-modellen, elektronisch factureren met een online Mollie-knop of het instellen van een boekhoudkoppeling. U kunt dit allemaal zelf doen met behulp van onze gratis handleidingen, maar wij kunnen dit ook samen met u doen en dan bent u met een uur klaar. 

ONLINE

Algemene workshop

Circa 2 uur

Eenmalig: € 195,-

De inhoud van deze workshop wordt afgestemd op uw wensen. Bent u een nieuwe gebruiker, dan leggen we u de basis uit van het werken met Urios. We kunnen u adviseren over hoe u Urios het beste kunt instellen en u hiermee op weg helpen. U kunt al uw vragen direct stellen en overleggen met ons over de gewenste werkwijze. Met meer ervaren gebruikers kunnen we meer de diepte in over bijvoorbeeld effectief tijdschrijven, handmatig of met de stopwatch, de mappenstructuur van uw dossiers eens tegen het licht houden of hoe u meer kunt standaardiseren en zo dus meer tijd kunt besparen. 

OP LOCATIE

Kantoor workshop

Circa 3 uur

Eenmalig: € 495,-

Een complete workshop op maat bij u op kantoor. We inventariseren van tevoren wat uw doel is met deze workshop. Voor nieuwe kantoren ligt de nadruk op hoe u goed en makkelijk kunt werken met Urios. Ervaren gebruikers willen vaak graag efficiënter met Urios werken. We kunnen deze workshop ook opdelen in twee groepen, bijvoorbeeld advocaten en secretariaat. Zo kunnen we de inhoud afstemmen op ieders taak binnen het kantoor. Als uw kantoor uit meer dan 3 personen bestaat, adviseren wij u om een workshop op locatie te doen. Het interactieve karakter maakt overleg makkelijker en de workshop nuttiger. 

Urios Plus modules

Hieronder vindt u de Plus-modules die u gegarandeerd helpen met efficiënter werken. Wilt u meer weten over een specifieke module? Of juist over heel Urios Plus? Geef dit aan bij uw aanvraag.

Documenten beheren en genereren

Bespaar tijd dankzij gestandaardiseerde Word-modellen voor documenten en Outlook-modellen voor e-mails. Alle gegevens die bekend zijn in Urios kunnen automatisch worden ingevuld.

Elektronisch Factureren

Verstuur uw declaraties direct per e-mail naar uw cliënt. Desgewenst inclusief iDEAL-betaalknop voor snellere ontvangst van betalingen. Factureren naar de overheid via eConnect is hiermee ook mogelijk.

Boekhoudkoppeling of -export

Exporteer uw declaraties vanuit Urios en importeer ze in uw boekhoudsysteem of kies voor een live-koppeling waarmee alle posten automatisch worden verwerkt.

Rapporten

Met deze managementrapporten heeft u snel inzicht in onder meer de declarabiliteit van uw werknemers, de (periodieke) omzet en nog openstaande declaraties.

Gebruikersrechten

Geef per tijdschrijver aan tot welke functies en gegevens hij of zij toegang heeft. Denk hierbij aan het afschermen van financiële gegevens en tijdregels van andere advocaten. Geeft ook de mogelijkheid tot aparte login voor het secretariaat.

Agenda & Termijnen

Zie uw roladministratie, geplande afspraken, zittingen en taken overzichtelijk op het startscherm. Het toont ook de nog openstaande declaraties waarvoor u met één klik op de knop herinneringen kunt uitsturen.

Inschrijven voor een workshop

Astrid ten Cate
Astrid ten Cate
MulderVanGeel Advocaten
Lees verder
“Ik kan wel zeggen dat ik zeer tevreden ben met Urios! We werken er inmiddels al heel wat jaartjes mee maar hebben onlangs het pakket uitgebreid. Het is gebruikersvriendelijk en mocht je er toch niet uitkomen dan zijn ze bij Urios nooit te beroerd om je te helpen. Ik heb in mijn vorige baan ook met dit soort systemen gewerkt maar kan gerust zeggen dat die misschien redelijk uitgebreid waren maar ook veel logger waardoor de verdere mogelijkheden tot wijzigen of uitbreiden er simpelweg niet waren. Je moest het doen met wat er was. Bij Urios kun je met ideeën of vragen aankomen en ze zullen altijd proberen om dit mogelijk te maken. Zo heb je je systeem goed ingespeeld naar wat je als kantoor wenst. Ook zijn ze goed bereikbaar, altijd vriendelijk en is de benadering lekker informeel waardoor je leuke telefoongesprekken hebt.”
Marcel Heikens
Marcel Heikens
Heikens Advocatenkantoor
Lees verder
“Het leuke van het programma is dat je alles kunt instellen naar je persoonlijke wensen. Ideaal is het factureren met de iDEAL en/of creditkaart betaalmogelijkheid voor de cliënten. Cliënten betalen hierdoor veel sneller. Ik ben zelf ook heel erg blij met de opslagmogelijkheden. Je kan in de cloud werken, gedeeltelijk in de cloud werken of alleen lokaal. Uiteindelijk bepaal jij wat het handigste voor je is. Ik ben super tevreden met het programma! En het programma werkt gemakkelijk, geen cursus nodig, je kan het direct gebruiken.”
Fleur Tromp
Fleur Tromp
Helder Arbeidsrecht
Lees verder
“Ik ben totaal geen review schrijver maar Urios is echt een aanrader. Ik heb met minstens 3 andere programma’s gewerkt en dit is veruit het fijnste. Het is bijzonder inzichtelijk en flexibel. Je kunt het eenvoudig inrichten naar je eigen behoeftes. Daarnaast is de ondersteuning fantastisch. Zo er niet direct iemand beschikbaar is, dan word je binnen no time teruggebeld en zelfs de meest onnozele vragen worden behandeld alsof je helemaal niet dom bent. Bovendien wordt alles dan meteen opgelost, iedereen bij Urios is volledig op de hoogte van het programma. Daar komt dan ook nog de nodige humor bij en je dag is weer goed. Kortom, doen! Zelfs qua kosten, kwam dit programma in ieder geval 5 jaar geleden toen ik me oriënteerde, als beste uit de bus.”
Vorige
Volgende