5/5

5/5 sterren op Google

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoe Urios meebeweegt met een groeiend en ambitieus advocatenkantoor

Het verhaal van MulderVanGeel advocaten & bedrijfsadviseurs uit Almelo

In 2007 maakt Urios kennis met Pieter Mulder, toen zelfstandig advocaat. Hij was op zoek naar een gebruiksvriendelijk softwarepakket van een partij waarmee hij snel kon schakelen. Een samenwerking voor de lange termijn.

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder. Nu heeft hij een aantal compagnons – waaronder Marc van Geel – en bestaat hun kantoor uit 10 medewerkers, waarvan 7 advocaten. Astrid ten Cate, juridisch secretaresse: “Urios is eenvoudig uit te breiden of te wijzigen naar de behoeftes van je kantoor. Daarom werken we ook na deze enorme groei nog erg prettig met Urios.”

Benieuwd naar het hele verhaal van MulderVanGeel over Urios? Lees dan snel verder!

MulderVanGeel advocaten Urios

Over MulderVanGeel Advocaten

MulderVanGeel richt zich op de advisering van ondernemers en particulieren in diverse rechtsgebieden. Het doel is altijd om hun cliënten te voorzien van snelle en deskundige rechtshulp. Het streven naar een werkbare oplossing voor een juridisch probleem of geschil vormt steeds het uitgangspunt.

Geen onnodig uitgebreide memo’s en kostbare uiteenzettingen, maar komen tot praktische en werkbare oplossingen. Indien de gang naar de rechter wel vereist is, staan zij met het hele team voor hun cliënt klaar.

De eerste kennismaking met Urios

Toen Pieter Mulder in 2007 met Urios begon, runde hij een eenmanskantoor. Hij was op zoek naar een pakket én een partij waar hij van op aankon. Een partij die met hem meedenkt en een pakket die met zijn ambities kan meegroeien.

Daarbij ging zijn voorkeur uit naar een kleinschalige partij, waarmee hij snel kan schakelen en het contact persoonlijk is. Dit vond hij al snel in Urios.

Het eerste contact was namelijk met IJsbrand: de oprichter/eigenaar van Urios en nog steeds de hoofdontwikkelaar. Het feit dat degene die de koers van de software bepaalt zo dicht op de gebruikers zit, gaf hem direct een goed gevoel.

Pieter Mulder MulderVanGeel Urios

“IJsbrand begrijpt wat het betekent om goed te luisteren naar de klant.
En bewijst dat je daarmee een heel eind kunt komen.”

– Pieter Mulder, advocaat-partner

Een dynamische samenwerking

Ruim 15 jaar partnerschap in beeld

2007
Starten met de basis

Als eenmanskantoor keek Pieter Mulder eerst hoever hij kwam met de basisfunctionaliteiten van Urios. Dit zijn in ieder geval dossier- en relatiebeheer, tijdschrijven en declareren.

2012
Verzoek: ontwikkeling boekhoudkoppeling

Het aantal advocaten staat op 3. De vraag kwam of we ook een exportfunctie naar hun boekhoudprogramma konden bouwen. Zo is de koppeling met AFAS tot stand gekomen.

2014
Meer advocaten, meer privacy

Met weer een nieuwe medewerker erbij vonden de partners het niet nodig dat iedereen onder andere de omzet kon inzien. Daarom besloten ze de module Gebruikersrechten af te nemen, zodat ze per medewerker bepaalde gegevens kunnen afschermen.

2018
Sneller inzicht in financiële situatie

Het kantoor groeit. Goed inzicht in de declarabiliteit van advocaten en overige financiën is daarbij essentieel. Daarom besloten zij de module Managementrapporten te gaan gebruiken.

Chris Harmsen: "Ik vind het fijn dat ik als nieuwe partner in één oogopslag kan zien hoe het op dit moment met het kantoor gaat, ook ten opzichte van de afgelopen jaren."

2019
Een efficiëntieslag

Met inmiddels 6 advocaten worden er dagelijks heel wat documenten gegenereerd en gaan maandelijks heel veel declaraties de deur uit. Alles handmatig opstellen en per post versturen nam steeds meer tijd in beslag. Met de modules Documenten beheren en genereren en Elektronisch Factureren bespaarden ze direct minimaal een uur per dag!

Dit leidde er ook toe dat ze overstapten naar Urios Plus.

2021
Verzoek: TIQ Time-koppeling

Eind 2020 kwam de vraag of we een koppeling konden realiseren met TIQ Time: een programma dat alle handelingen op de pc registreert, waarbij u aan het einde van de dag tijdregels kunt accorderen. De reden: niet iedereen houdt even goed zijn uren bij.

Na wat inventarisatie bij zowel MulderVanGeel als bij TIQ Time staat nog geen jaar later de koppeling live. Een goed voorbeeld van de korte lijnen en welwillendheid tussen Urios en MulderVanGeel.

Chris Harmsen MulderVanGeel Urios

“De samenwerking met Urios bevalt goed omdat het werkt. Zowel het programma als de communicatie met de mensen erachter. Daarnaast stel ik het zeer op prijs dat ze op kantoor komen om uitleg te geven over kantoorbrede implementaties en dat ze meedenken over de bedrijfstak-specifieke problemen die letselschade met zich meebrengt.”

– Chris Harmsen, advocaat-partner

De toekomst met Urios

Astrid ten Cate: “Ik hoop nog lang met Urios te blijven werken. Je kunt er met ideeën of vragen aankomen en ze zullen altijd proberen dit mogelijk te maken. Zo heb je je systeem goed ingespeeld naar wat je als kantoor wenst. Urios is ook enorm gebruiksvriendelijk en mocht je er toch niet uitkomen, zijn ze altijd goed bereikbaar en nooit te beroerd om je te helpen. “

5/5

“Bij Urios zijn ze altijd goed bereikbaar en nooit te beroerd om je te helpen.”

Wilt u het zelf horen van MulderVanGeel?

Misschien wilt u van Pieter Mulder, Chris Harmsen of Astrid ten Cate zelf horen hoe zij de samenwerking met Urios ervaren. U kunt dan ook direct wat concrete vragen stellen, zodat u een goed beeld krijgt van Urios in de praktijk. U mag hiervoor contact opnemen met Astrid ten Cate. Kijk voor de contactgegevens op de website van MulderVanGeel.

Spreekt u liever direct iemand van Urios? Dat kan natuurlijk ook! Bel ons dan geheel vrijblijvend op 072 512 22 05.

Astrid ten Cate MulderVanGeel

– Astrid ten Cate,
juridisch secretaresse bij MulderVanGeel

Benieuwd geworden naar Urios? Maak vrijblijvend kennis!

Een softwarepartner kiezen doet u niet ‘even’. Het is een weloverwogen keuze. Mede omdat u op zoek bent naar een samenwerking voor de lange termijn. Daarom geven wij u graag de mogelijkheid grondig kennis te maken met Urios.

Probeer 30 dagen gratis

Ontvang een gratis en vrijblijvende proeflicentie en krijg toegang tot alle functionaliteiten van Urios.

Vraag een demo aan

Ontdek in ca. 1,5 uur de mogelijkheden van Urios. Interactief en geheel afgestemd op uw wensen.

Bel ons direct

Eerst wat inventariserende vragen? Neem gerust contact met ons op! Telefonisch of per mail.