5/5

5/5 sterren op Google

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wij voelen ons thuis bij Urios

Het verhaal van Van Wassenaer Wytema uit Haarlem

In 2013 klopte Van Wassenaer Wytema aan bij Urios. Zij kwamen bij een groot kantoor vandaan en besloten samen een nieuw kantoor op te richten met een persoonlijkere benadering. Van een collega-advocaat hadden zij toen te horen gekregen: “Als je jezelf één plezier wilt doen, kies dan voor Urios”.

Het eerste contact voelde meteen goed. Persoonlijk, precies wat zij ook willen voor hun cliënten. En korte lijnen. “Van het begin af aan hebben wij ontzettend prettig samengewerkt met Urios. Hun tijdschrijfprogramma is zeer gebruikersvriendelijk en maakt het heel makkelijk om in één oogopslag te zien wat je nodig hebt.”

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees dan snel verder!

Geertruid van Wassenaer Urios

Geertruid van Wassenaer, 
Partner, LSA letselschade-advocaat en Mediator

Evert Wytema Urios

Evert Wytema, 
Partner en LSA letselschade-advocaat

Over Van Wassenaer Wytema – Letselschade-advocaten & Mediation

Van Wassenaer Wytema is een letselschadekantoor met jarenlange, succesvolle (proces)ervaring. Zij begeleiden hun cliënten door het doolhof waarin die zijn beland, met juridische hulp, een luisterend oor en maatwerk.

Iedere cliënt is anders en daarom bieden zij hulp bij letselschade vanuit meerdere invalshoeken. Zo kunnen cliënten ook terecht bij hun doorgewinterde mediator wanneer hun zaak vastloopt. Daarnaast verzorgt hun letselpsycholoog trainingen, traumatherapie en herstelcoaching.

Méér dan een zakelijke relatie

Geertruid van Wassenaer – Werkt met Urios sinds 2013

“Wat ik zo fijn vind bij Urios is dat je echt persoonlijk contact hebt. Iets wat wij ook willen met onze cliënten. Als ik bel weten ze wie je bent en nemen ze echt de tijd voor je. Je bent meer dan een zakelijke relatie. Ook als ik meerdere keren dezelfde vraag stel, leggen ze je het met even veel geduld uit als de eerste keer. Dat maakt dat je niet schroomt om hulp te vragen. Ook als ze iets niet direct kunnen oplossen, rusten ze niet totdat het is opgelost. Ze zijn er echt voor je.”

De relatie is zelfs zo goed geworden dat IJsbrand en Ilse, de eigenaren van Urios, laatst nog bij Van Wassenaer Wytema op kantoor zijn wezen lunchen. “Natuurlijk heb je het dan ook wel over zakelijke dingen, maar ook zeker over persoonlijke dingen. Over kinderen en onze gemeenschappelijke interesse: honden.”

Geertruid van Wassenaer Urios

“In de jaren dat we Urios gebruiken is het programma steeds mooier en efficiënter geworden. Het zit erg logisch en makkelijk in elkaar. Als wij een nieuwe medewerker krijgen, kost het ons nog geen uur om die in te werken. Nou, dat zegt genoeg!”

– Geertruid van Wassenaer, advocaat-partner

Waarom je als kantoor voor Urios moet kiezen?
“De prijs-kwaliteitverhouding is goed en het is ontzettend gebruikersvriendelijk.”

Supergoed bereikbaar en oplossingsgericht

Clara Tilanus – Werkt met Urios sinds 2019

Clara Tilanus Urios

“De helpdesk van Urios is altijd supergoed bereikbaar. Je kunt er altijd met je vragen terecht en dingen worden altijd supersnel opgelost. Die ervaring heb ik niet, of minder, met andere (software)leveranciers.”

– Clara Tilanus, advocaat en mediator

“Bij het vorige kantoor waar ik werkte hadden we een programma waarin we alleen tijd konden schrijven. Dit was niet gekoppeld met de inhoud van de dossiers, waardoor het altijd veel tijd kostte om dingen op te zoeken. Dat gaat in Urios echt een stuk makkelijker. Als je daarin een dossier aanmaakt, creëert Urios direct een dossiermap die is gekoppeld met Urios. Zo kun je altijd snel vanuit Urios je bestanden vinden. Ook kun je direct vanuit het dossier brieven opstellen middels modellen. Dat scheelt ook heel veel tijd.”

“Wat ik daarnaast prettig vind is dat je in Urios niet in een bepaalde systematiek wordt ‘geduwd’. Je kunt grotendeels zelf bepalen in welke volgorde je dingen doet en de meeste onderdelen achteraf nog bewerken. Dat geeft veel vrijheid. Het is echt heel functioneel.”

Waarom je als kantoor voor Urios moet kiezen?
“Goede service. Ze zijn altijd bereikbaar, willen het altijd voor je oplossen en ze zullen altijd meedenken.”

Alles werkt gewoon zoals het moet

Sabine Gigengack – Werkt met Urios sinds 2015

Naast herstelcoach en (basis)psycholoog is Sabine ook ondersteuner voor de advocaten. Zij is daarbij ook de vraagbaak voor de advocaten omtrent Urios, dus als ze er niet uitkomen is Sabine vaak degene die Urios belt.

“Urios is altijd snel bereikbaar en anders word je altijd supersnel teruggebeld. Ze hebben veel geduld en nemen rustig de tijd om je iets uit te leggen. Ze beantwoorden niet alleen je vraag, maar proberen ook altijd met je meedenken.”

Denken jullie wel eens aan overstappen naar een ander pakket? “We worden af en toe wel benaderd door andere partijen, maar dat voelt toch minder persoonlijk. Dat is wel echt een meerwaarde van Urios. Het contact is altijd fijn en programma werkt altijd naar behoren. Niet te veel poespas, wel erg functioneel. Dus overstappen? Nee, dat zien we niet zitten.”

Sabine Gigengack Urios

“Urios blijft vernieuwen en stelt daarbij altijd haar gebruikers centraal. Dat merk je aan zowel het programma als aan de mensen erachter: ze nemen altijd de tijd voor je.”

– Sabine Gigengack, herstelcoach en (basis)psycholoog

Waarom je als kantoor voor Urios moet kiezen?
“Het programma Urios is erg overzichtelijk, zonder poespas. Het doet wat het moet doen. Dat is wat je wilt bij kantoorsoftware.”

De toekomst met Urios

“Als Urios zo door blijft gaan, hebben wij echt geen reden om over te stappen. Het is uitzonderlijk dat je zulke korte lijnen hebt me een softwareleverancier. Ze weten ook altijd meteen wie je bent als je belt.”, daar zijn ze het bij Van Wassenaer Wytema allemaal mee eens.

Die korte lijnen en het persoonlijke contact willen we bij Urios altijd blijven houden. Ook al is het aantal kantoren dat Urios gebruikt de afgelopen jaren flink gegroeid, naar inmiddels ruim 300, verliezen we onze gebruikers nooit uit het oog. Dat is en blijft voor ons het allerbelangrijkste: tevreden gebruikers.

5/5

“Kortom, ik kan iedereen die een eigen kantoor wil beginnen, of die een goed tijdschrijfsysteem zoekt, aanraden dit bedrijf in de arm te nemen.”

– Geertruid van Wassenaer

Overweegt u over te stappen vanuit een ander pakket? Bekijk de mogelijkheden.

Wilt u het zelf horen van Van Wassenaer Wytema?

Misschien wilt u van Geertruid van Wassenaer, Evert Wytema, Clara Tilanus of Sabine Gigengack zelf horen hoe zij de samenwerking met Urios ervaren. U kunt dan ook direct wat concrete vragen stellen, zodat u een goed beeld krijgt van Urios in de praktijk. U mag hiervoor contact opnemen via de algemene contactgegevens van Van Wassenaer Wytema. Vraag vervolgens naar de persoon die u wilt spreken. Zij staan u allemaal graag te woord.

Spreekt u liever direct iemand van Urios? Dat kan natuurlijk ook! Bel ons dan geheel vrijblijvend op 072 512 22 05.

Geertruid van Wassenaer Urios

Geertruid van Wassenaer

Clara Tilanus Urios

Clara Tilanus

Evert Wytema Urios

Evert Wytema

Sabine Gigengack Urios

Sabine Gigengack

Benieuwd geworden naar Urios? Maak vrijblijvend kennis!

Een softwarepartner kiezen doet u niet ‘even’. Het is een weloverwogen keuze. Mede omdat u op zoek bent naar een samenwerking voor de lange termijn. Daarom geven wij u graag de mogelijkheid grondig kennis te maken met Urios.

Probeer 30 dagen gratis

Ontvang een gratis en vrijblijvende proeflicentie en krijg toegang tot alle functionaliteiten van Urios.

Vraag een demo aan

Ontdek in ca. 1,5 uur de mogelijkheden van Urios. Interactief en geheel afgestemd op uw wensen.

Bel ons direct

Eerst wat inventariserende vragen? Neem gerust contact met ons op! Telefonisch of per mail.