5/5

5/5 sterren op Google

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veilig Mailen met SecuMailer

Veilig Mailen vervangt faxverkeer in 2022

Sinds 1 februari 2022 behoort faxen met de Rechtspraak tot het verleden. Het traditionele faxverkeer maakt dan plaats voor Veilig Mailen. Hiermee kan vertrouwelijke informatie versleuteld en veilig worden gedeeld via e-mail. Dit maakte de Rechtspraak in september 2021 bekend.

Veilig Mailen met SecuMailer

Er zijn diverse aanbieders op de markt die Veilig Mailen aanbieden. Zo maakt de Rechtspraak zelf gebruik van Zivver. Omdat u met SecuMailer kunt blijven mailen zonder extra handelingen, heeft Urios gekozen voor een samenwerking met deze partij. Uiteraard voldoet SecuMailer aan de gevraagde NEN-norm NTA 7516* en alle andere wet- en regelgeving, zo ook op het gebied van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Benieuwd naar SecuMailer voor uw kantoor?

De ervaringen met SecuMailer zijn zeer positief voor zowel de eindgebruikers als voor ons. Dit maakt dat wij vertrouwen hebben in deze partij en daarom deze gerealiseerde koppeling graag aanbieden aan Urios-gebruikers.

Natuurlijk staat het u, als (toekomstige) Urios-gebruiker vrij andere software dan SecuMailer te kiezen voor Veilig Mailen voor uw kantoor. Mocht u reeds een oplossing hebben voor Veilig Mailen, dan is er geen noodzaak om over te stappen.

SecuMailer Urios

Ontvang een vrijblijvend aanbod

Overweegt u gebruik te gaan maken van SecuMailer? Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend aanbod.

Contactpersoon
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.