5/5

5/5 sterren op Google

Exact Online

Exact Online Urios

Genereert u dagelijks een hoog aantal declaraties? En wilt u tijd besparen op de hoeveelheid werk voor uw secretariaat? Dan is een live-koppeling tussen Urios en Exact Online wellicht iets voor u.

✓ Bespaar tijd. In slechts enkele klikken is uw boekhouding weer up-to-date.
✓ Werk efficiënt. Declaraties worden direct op de juiste grootboekrekeningen geboekt.
✓ Verhoog nauwkeurigheid. Minder handmatig werk, meer automatisering.

Live-koppeling, e-mailkoppeling of export

Urios kan op drie manieren communiceren met Exact Online: via een live-koppeling, e-mailkoppeling of exportfunctie. De verschillende mogelijkheden lichten we hieronder toe.

Live-koppeling

Urios heeft een live-koppeling met de boekhoudpakketten Exact Online, Twinfield en Yuki. Voor Exact Online is het mogelijk definitieve declaraties uit Urios direct terug te zien op de juiste grootboekrekeningen in Exact Online. Ook wordt de pdf-factuur direct meegestuurd naar Exact Online.

Komt het bij controle door de boekhouder een keer voor dat een aantal declaraties ontbreekt in Exact Online? Dan kunt u deze ontbrekende declaraties ook handmatig opnieuw insturen. Ontbrekende declaraties kunnen bijvoorbeeld voorkomen als de internetverbinding tijdelijk wegvalt bij het definitief maken van een declaratie.

Met deze live-koppeling worden definitieve declaraties uit Urios realtime naar Exact Online verstuurd. Ook kunnen openstaande posten dagelijks automatisch worden opgehaald uit Exact. Wilt u dit liever niet geautomatiseerd, bijvoorbeeld omdat Exact niet dagelijks wordt bijgewerkt? Dan is de handmatige importfunctie in Urios een goed alternatief.

Precies weten hoe de live-koppeling tussen Urios en Exact Online werkt?

Lees meer in onze handleiding of bel ons: 072 512 22 05

E-mailkoppeling

Met de e-mailkoppeling verzendt Urios definitieve facturen direct naar Exact Online. Het enige wat de Urios-gebruiker hoeft te doen, is het administratie-e-mailadres van de digitale brievenbus in te voeren. Dit e-mailadres eindigt op ‘@verkoop.exactonline.nl’ en kunt u vinden in de Exact Online-omgeving van het specifieke kantoor. Als boekhouder dient u zelf nog de facturen te matchen met de juiste grootboekrekeningen. Exact doet wel suggesties, maar u dient dit zelf nog te accorderen.

Exportfunctie

Met de exportfunctie kunt u periodiek een uitdraai maken van de declaraties uit Urios. Vaak gebeurt dit eens per kwartaal – in verband met de btw-aangifte – maar dit kan uiteraard ook vaker. Dit is een erg nauwkeurige manier methode, omdat u de grootboekrekeningen voor verschillende posten kunt invoeren in Urios. Deze neemt Urios mee in de export, waarna deze posten één op één gematcht worden met de grootboekrekeningen in Exact Online.

Bent u boekhouder en wilt u meer weten?
Download onze brochure speciaal voor boekhouders!

Over Exact Online: voor uw accountant

Met boekhouden en CRM in één is Exact Online een goede basis voor ieder gezond bedrijf. Ook bieden zij geïntegreerde pakketten voor mkb’ers in de zakelijke dienstverlening.

  • Alles geautomatiseerd in één flexibel abonnement
  • Verbeter uw resultaten door 24/7 inzicht in alle cijfers
  • Werk online samen aan het beste resultaat
  • Uw data altijd zeer goed beveiligd

Module Boekhoudkoppeling

Om deze koppeling te kunnen gebruiken heeft u de Urios module Boekhoudkoppeling nodig. Deze module is onderdeel van Urios Plus of kunt u los kiezen bovenop Urios Standaard. Tevens gaat u een contract aan met het boekhoudpakket Exact Online.

Andere mogelijkheden voor het inlezen van definitieve facturen in Exact Online zijn de e-mailkoppeling of exportfunctie.

Zelf ervaren hoe eenvoudig het werkt?
Probeer Urios 30 dagen gratis!

Vraag een proeflicentie aan en probeer Urios 30 dagen geheel gratis en vrijblijvend.
Belt of mailt u liever? Neem dan gerust contact met ons op via 072 512 22 05 of info@urios.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.