Twinfield

Twinfield Urios

Voert u dagelijks een hoog aantal declaraties? En wilt u besparen op de hoeveelheid tijd die uw secretariaat hier wekelijks mee bezig is? Dan is een live-koppeling met Twinfield wellicht iets voor u.

✓ Bespaar tijd. Declaraties worden direct ingelezen in in uw boekhouding (Twinfield).
✓ Werk efficiënt. Een realtime overzicht in Urios van nog openstaande declaraties.
✓ Verhoog nauwkeurigheid. Minder handmatig werk, meer automatisering.

Live-koppeling, e-mailkoppeling of export

Urios heeft een live-koppeling met de boekhoudpakketten Exact Online, Twinfield en Yuki. Hiermee kunnen definitieve facturen uit Urios direct op de juiste grootboekrekeningen worden geboekt in Twinfield. Eenmaal per dag synchroniseren de posten, op een door uzelf ingesteld tijdstip, zodat u direct in Urios kunt zien welke facturen nog open staan en welke nog betaald moeten worden. Op deze manier houdt u realtime overzicht van de nog openstaande declaraties. Deze declaraties kunt u vervolgens direct herinneren vanuit Urios.

Naast automatische synchronisatie kunt u ook handmatig openstaande posten synchroniseren en ontbrekende declaraties opnieuw insturen. Dit kan handig zijn als u op en later tijdstip wilt nagaan of een betaling al is binnengekomen.

Let op! Het is hierbij van belang dat uw boekhouder Twinfield dagelijks bijwerkt. Anders kan het zijn dat u onterecht een herinnering uitstuurt, omdat de betaling wel al per bank is voldaan, maar nog niet in Twinfield is verwerkt. In dit geval zou de e-mailkoppeling of exportfunctie met Twinfield een goede optie voor u zijn.

Precies weten hoe de live-koppeling tussen Urios en Twinfield werkt?

Bekijk het hoofdstuk ‘Twinfield live-koppeling’ in onze handleiding

Over Twinfield: voor uw accountant

Accountants en boekhouders voelen zich snel thuis bij Twinfield. Twinfield maakt het dagelijkse werk makkelijker. Het is een professioneel en uitgebreid online boekhoudprogramma dat slim is geautomatiseerd, met veel pakketten koppelt en uitstekend is beveiligd.

  • Zeer compleet pakket
  • Persoonlijk advies
  • 300+ koppelingen
  • Uitstekend beveiligd

Module Export naar Boekhouding

Om deze koppeling te kunnen gebruiken heeft u de Urios module Export naar Boekhouding nodig. Deze module is onderdeel van Urios Plus of kunt u los kiezen bovenop Urios Standaard. Tevens gaat u een contract aan met het boekhoudpakket Twinfield.

Zelf ervaren hoe eenvoudig het werkt?
Probeer Urios 30 dagen gratis!

Vraag een proeflicentie aan en probeer Urios 30 dagen geheel gratis en vrijblijvend.
Belt of mailt u liever? Neem dan gerust contact met ons op via 072 512 22 05 of info@urios.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.