5/5

5/5 sterren op Google

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Microsoft Word

Word Microsoft 365 Urios

Als advocaat, jurist of juridisch secretaresse moet u vaak dezelfde documenten opstellen. Denk hierbij aan een brief, processtuk of overeenkomst. Hoe makkelijk zou het zijn als reeds bekende gegevens uit Urios automatisch worden ingevuld in het betreffende Word-document? Het is mogelijk met Word-modellen in Urios!

U kunt modellen ook gebruiken in combinatie met andere tekstverwerkers, zoals LibreOffice en WordPerfect.

✓ Bespaar tijd. Het enige wat u nog hoeft te doen is het document controleren.
✓ Altijd in huisstijl. Voer uw huisstijl door in de Word-modellen.
✓ Automatisch tijd registreren. Start desgewenst automatisch de Urios Stopwatch bij het opstellen of openen van een document.
✓ Enorm efficiënt. Volgens gebruikers “Ideaal!”, “Superhandig” en “Echt heel makkelijk”.

Genereer Word-documenten vanuit Urios

Urios kan een aantal voorbeeldmodellen meeleveren als u dat handig vindt, zoals een briefsjabloon en een verzoekschrift. U kunt zelf echter zoveel modellen of varianten op modellen maken en toevoegen als u wilt.

Enkele voorbeelden:

  • Afspraak- of opdrachtbevestiging
  • Huurovereenkomst
  • Arbeidscontract
  • Ouderschapsplan

Daarbij kunt u uw eigen huisstijl (logo) en kantoorinformatie toevoegen aan uw modellen. Zo hanteert uw hele kantoor dezelfde huisstijl wat zorgt voor een uniforme uitstraling naar uw cliënten. Ook heeft u dan geen voorgedrukt briefpapier meer nodig.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een afspraakbevestiging. De blauw-gearceerde gedeeltes zijn codes (vb. 1). Deze codes worden vervangen door de corresponderende informatie die bekend is in Urios (vb. 2). In dit voorbeeld hoeft u alleen de datum en tijd nog zelf in te vullen.

Vb. 1 Word-model met codes: Afspraakbevestiging

Voorbeeld Word-sjabloon ingevuld Urios

Vb. 2 Word-model met uitgelezen gegevens: Afspraakbevestiging

Automatisch invullen middels codes

Op de plaatsen waar cliëntspecifieke informatie moet komen, zet u de corresponderende codes neer. Deze codes zijn gebaseerd op informatie die bekend is in Urios. Denk hierbij aan de naam van uw kantoor, het betreffende dossiernummer en het aantal uren dat is geschreven op een dossier.

U kunt deze codes heel eenvoudig implementeren met behulp van onze Word Add-In. Deze leest de velden uit die beschikbaar zijn in uw database, waarna u deze code middels een simpele klik kunt implementeren in het Word-model.

Urios heeft de meest gangbare codes al voor u toegevoegd. Daarnaast kunt u eenvoudig zelf extra codes toevoegen in Urios die u kunt gebruiken in Word- en Outlook-modellen.

Direct opslaan in de juiste dossiermap

Heeft u een document gegenereerd vanuit Urios? Dan slaat Urios deze automatisch op in de juiste dossiermap. Hierdoor zijn deze documenten op een later moment makkelijk terug te vinden. Zowel vanuit Urios als vanuit uw Windows Verkenner.

Automatisch tijd registreren

U kunt de Urios Stopwatch automatisch laten starten bij het generen en/of openen van een document. Zo registreert hij direct uw tijd die u met één klik kunt opslaan bij het betreffende dossier.

Module Documentenbeheer

Deze koppeling is onderdeel van de module Documentenbeheer.

Zelf ervaren hoe eenvoudig het werkt?
Probeer Urios 30 dagen gratis!

Vraag een proeflicentie aan en probeer Urios 30 dagen geheel gratis en vrijblijvend.
Belt of mailt u liever? Neem dan gerust contact met ons op via 072 512 22 05 of info@urios.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.