5/5

5/5 sterren op Google

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Epona365

Epona 365 Urios

Met Urios kunt u documenten en e-mails beheren en genereren, maar het is geen volledig Document Management Systeem: iets wat Epona365 wel is. Met deze koppeling beheert u gemakkelijk documenten en e-mails vanuit Urios via uw Epona365-omgeving.

✓ Beter overzicht. Dossiers staan op één centrale plek en zijn toegankelijk vanaf verschillende werkplekken.
✓ Bespaar tijd. Beheer al uw documenten en e-mails vanuit één programma.
✓ Verhoog productiviteit. Bereik zoveel mogelijk met zo min mogelijk klikken. 

Alles op één centrale plek

Urios biedt standaard diverse functionaliteiten voor het beheren van al uw bestanden in uw dossier. Voor sommige kantoren zijn de functionaliteiten die Urios hierin kan bieden echter niet voldoende.

De koppeling met Epona365 zorgt daarom voor een aantal aanvullende functies omtrent het beheren van documenten en e-mails. Altijd met als doel uw werkprocessen nog overzichtelijker en beheersbaarder te maken.

Wanneer u in Urios een nieuw dossier aanmaakt, wordt automatisch een dossiermap gegenereerd in de Microsoft SharePoint-omgeving van Epona365. Deze is gekoppeld met Urios. Alle documentatie die u vervolgens vanuit Urios genereert via Word-modellen wordt direct in de betreffende dossiermap opgeslagen. Zo vindt u altijd al uw brieven, stukken en overige bestanden eenvoudig terug, ook vanuit Urios. Daarnaast kunt u vanuit Outlook direct e-mails opslaan in de gewenste dossiermap.

Module Documentenbeheer

Om de Epona365-koppeling te kunnen gebruiken heeft u de module Documentenbeheer nodig. Deze module is onderdeel van Urios Plus. U kunt deze module ook los afnemen boven op Urios Standaard.

SharePoint

Outlook

Word

Zelf ervaren hoe eenvoudig het werkt?
Probeer Urios 30 dagen gratis!

Vraag een proeflicentie aan en probeer Urios 30 dagen geheel gratis en vrijblijvend.
Belt of mailt u liever? Neem dan gerust contact met ons op via 072 512 22 05 of info@urios.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.