5/5

5/5 sterren op Google

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Yuki

Visma Yuki Urios

Genereert u dagelijks een hoog aantal declaraties? En wilt u besparen op de hoeveelheid tijd die uw secretariaat hier wekelijks mee bezig is? Dan is een live-koppeling met Yuki wellicht iets voor u.

✓ Bespaar tijd. Declaraties worden direct ingelezen in in uw boekhouding (Yuki).
✓ Werk efficiënt. Een realtime overzicht in Urios van nog openstaande declaraties.
✓ Verhoog nauwkeurigheid. Minder handmatig werk, meer automatisering.

Live-koppeling, e-mailkoppeling of export

Urios kan op drie manieren communiceren met Yuki: via een live-koppeling, e-mailkoppeling of exportfunctie. De verschillende mogelijkheden lichten we hieronder toe.

Live-koppeling

Urios heeft een live-koppeling met de boekhoudpakketten Exact Online, Twinfield en Yuki. Hiermee kunnen definitieve facturen uit Urios direct op de juiste grootboekrekeningen worden geboekt in Yuki. Eenmaal per dag synchroniseren de posten, op een door uzelf ingesteld tijdstip, zodat u direct in Urios kunt zien welke facturen nog open staan en welke nog betaald moeten worden. Op deze manier houdt u realtime overzicht van de nog openstaande declaraties. Deze declaraties kunt u vervolgens direct herinneren vanuit Urios.

Naast automatische synchronisatie kunt u ook handmatig openstaande posten synchroniseren en ontbrekende declaraties opnieuw insturen. Dit kan handig zijn als u op en later tijdstip wilt nagaan of een betaling al is binnengekomen.

Let op! Het is hierbij van belang dat uw boekhouder Yuki dagelijks bijwerkt. Anders kan het zijn dat u onterecht een herinnering uitstuurt, omdat de betaling wel al per bank is voldaan, maar nog niet in Yuki is verwerkt. In dit geval zou de e-mailkoppeling of exportfunctie met Yuki een goede optie voor u zijn.

Precies weten hoe de live-koppeling tussen Urios en Yuki werkt?

Lees meer in onze handleiding of bel ons: 072 512 22 05

E-mailkoppeling

Met de e-mailkoppeling verzendt Urios definitieve facturen direct naar Yuki. Dit kan rechtstreeks. Het enige wat de Urios-gebruiker hoeft te doen, is het administratie-e-mailadres van de factuurherkenningssoftware in te voeren. Als boekhouder dient u zelf nog de facturen te matchen met de juiste grootboekrekeningen. De software doet wel suggesties, maar u dient dit zelf nog te accorderen.

Exportfunctie

Met de exportfunctie kunt u periodiek een uitdraai maken van de declaraties uit Urios. Vaak gebeurt dit eens per kwartaal – in verband met de btw-aangifte – maar dit kan uiteraard ook vaker. Dit is een erg nauwkeurige manier methode, omdat u de grootboekrekeningen voor verschillende posten kunt invoeren in Urios. Deze neemt Urios mee in de export, waarna deze posten één op één gematcht worden met de grootboekrekeningen in Yuki.

Bent u boekhouder en wilt u meer weten?
Download onze brochure speciaal voor boekhouders!

Over Yuki: voor uw boekhouder

Met Yuki kunt u slimmer werken, beter boekhouden en effectiever samenwerken. Via het Yuki-platform communiceert u met klanten en collega’s. U verwerkt administraties, doet controles en btw-aangiftes en monitort de klanttevredenheid en productiviteit. Dit doet u allemaal online.

De voordelen van Yuki:

  • Communicatie bij het document
  • Automatische kwaliteitscontrole van administraties
  • Gemakkelijk controleren en goedkeuren
  • Continue metingen van klanttevredenheid

Module Boekhoudkoppeling

Om deze koppeling te kunnen gebruiken heeft u de Urios module Boekhoudkoppeling nodig. Deze module is onderdeel van Urios Plus of kunt u los kiezen bovenop Urios Standaard. Tevens gaat u een contract aan met het boekhoudpakket Yuki.

Urios heeft ook een live-koppeling met:

Zelf ervaren hoe eenvoudig het werkt?
Probeer Urios 30 dagen gratis!

Vraag een proeflicentie aan en probeer Urios 30 dagen geheel gratis en vrijblijvend.
Belt of mailt u liever? Neem dan gerust contact met ons op via 072 512 22 05 of info@urios.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.